ვინ არის ჟიური, ვინც საუკეთესო იმერულ ღვინოს გამოავლენს?

ვინ არის ჟიური, ვინც საუკეთესო იმერულ ღვინოს გამოავლენს?

 DMO-იმერეთისა და იმერული ღვინის ასოციაციის  ორგანიზებით, 2023 წლის 5-8 ოქტომბერს, იმერეთში  იმერული ღვინის კონკურსი ტარდება.

 კონკურსის მიზანია, საქართელოში ღვინის ტურიზმის განვითარების ხელშეწყობა - იმერული ყურძნის ჯიშების, იმერული ღვინისა და ზოგადად იმერეთის როგორც მევენახეობა-მეღვინეობის რეგიონის ცნობადობის ამაღლება. 


საკონკურსო ნიმუშების დეგუსტირებას მოახდენს ქართველი და უცხოელი ექსპერტებისაგან შემდგარი  ჟიური. გაგაცნობთ ჟიურის წევრებს: 

რობერტ ჯოზეფი - სხვადასხვა საერთაშორისო კონკურსების გამარჯვებული ღვინის კრიტიკოსი, ღვინის ინდუსტრიის ანალიტიკოსი და ბრენდის შემქმნელი

ჯოზეფ დარელი - ღვინის ექსპერტი, საერთაშორისო კონკურსების ჟიურის წევრი და ლექტორი, ბალკანეთის, აღმოსავლეთ ევროპის და კავკასიის რეგიონის მეღვინეობის  მიმართულებით

პოლ რობერტ ბლუმი - ლიცენზირებული ბროკერი და ღვინის ჟიური (სპეციალიზებული ახალი და ძველი სამყაროს ღვინოების მიმართულებით) 

ირინა დიაჩენკოვა - Wine Travel Awards-ის და ჟურნალ Drinks+ and DRINKS+-ის თანადამფუძნებელი  და ღვინის საერთაშორისო კონკურსების ჟიურის წევრი

ვლადიმერ კუბლაშვილი - ღვინის საერთაშორისო ჟიური და მეღვინეობა "ხარებას" მთავარი მეღვინე

თამარ იმედაძე - საქართველოს სადეგუსტაციო კომისიის თავმჯდომარის მოადგილე და საერთაშორისო კონკურსების ჟიურის წევრი

საბა ქიტიაშვილი - ღვინის მაგისტრი / საერთაშორისო სომელიე ASI Certification 1

თინათინ ჯაჯანიძე - შპს " ირმა ჭანტურიას სახელობის ღვინის ლაბორატორიის” დირექტორი, ღვინის ექსპერტი,  საერთაშორისო კონკურსების დეგუსტატორი

გიორგი სამანიშვილი - ენოლოგი; ღვინის მენეჯმენტის, ეკონომიკის და სამართლის მაგისტრი

ქეთევან ჯურხაძე - იმერული ღვინის ასოციაციის დირექტორი, ღვინის ექსპერტი, საერთაშორიოს კონკურსების ჟიურის წევრი, ღვინის სკოლა „კაბისტონისა“  და მეღვინეობა „კაბის ტონის“ დამფუძნებელი და მეღვინე.

კონკურსში მონაწილეობის პირობებს შეგიძლიათ გაეცნოთ აქ: 
https://www.facebook.com/DMOImereti/posts/689788399843177


ტეგები:

Facebook - კომენტარები